Sats försökte döda mig, men jag överlevde.

Det var länge sen jag tränade. VÄLDIGT LÄNGE SEN. Och idag gick jag till gymmet för att få en introduktions pass, det var kul, men människan satte alldeles för mkt vikt på maskinerna, så mina stakars otränade muskler led som fan. Så nu är jag döööd, men glad att jag gick dit. Imorgon blir det aerobics. Yei. Jag kommer säkert ramla på nån, men who cares? Jag försöker iallafall.

Lathet is my worst enemy

Försov mig som en idiot idag så jag missade föreläsningen- FUCK. Ibland så undrar jag om hur kommer det sig att jag är såå lat, det är helt sjuk. Alltså jag tror att de borde undersöka mig, jag kanske har nåt sorts ny sjukdom, att man är alltid trött och lat. De kan kalla det "the Sabis disease" lr nåt sånt haha... Jag vaknade inte fast min alarm gick på från 10.30 till 13.30... Fucking snooze har svikit mig igen.
Jaja, nu ska man ta sig upp från sängen och hämta litteraturböckerna från posten, nåt bra måste jag göra idag. Ska läsa och vara duktig...

Heart skipped a bit...


"When the moment dies
and I come to you
with a broken lie
that I made for you..."





Up-up-date

Söndag blev inte sa tokig ändå, just nu sitter man och deggar hos bästa vännen... pizza och gammla favorit serien "friends". Vad mer kan man begära av en seg söndag kväll?

bild: google

Life as a fish...

Jag är inte bakis, inte trött. Jag är jätteglad över att behöva gå upp för att jag har tid i tvättstuga. Super duper glad!
YEI ME! Hahah... Igår var det fett misslyckad, det va ingen fest på sjätte våning. Och jag bråkade med tja, en person per timme?
Men tack vare Nadia var det ändå helt ok, skulle ha ändå varit tråkigare om man bara varit hemma...

I feel like a chiiiiild

Har skittråkig i väntan på miss Nadia. Vi ska på fest, i know det e non-stop som gäller haha...

Date cancell

Hans roomie har blivit sjuk och han ska ta honom till sjukhuset... jaja, ingen dejt idag för lilla Sabi. Snyft.

We won't let the sun go down, we gonna chase the demons out of town.

Helluu folk,
idag är man inte bakis, yei! Tequila ger mig aldrig baksmälla så det därför jag föredrar alltid att drycka det, fast det e dyrt... Anyway, igår var vi på fest här i byggnaden, det var kul, en massa människor som man inte kände. Och vissa som man kände. Idag ska jag på dejt igen, får anstränga mig för att inte somna. Jag är inte bakis men jag är trött som fan, man är bara människa liksom. Har tyvärr inga bilder från igår, men har lite bilder från förra helgen, när vi va cpnh. De är från Avisas fb.
Älskar de här bilderna, orka ha så söta kompisar hihi <3

Good morning sunshineee

Hellu, idag är det fredag och det innebär PARTYYY. Men först innebär det att ta sig hela vägen till skolan. Aså den här kursen (stat, folk o konflikt) är välfigt intressant men jag är laaat, palla att gå ända till UNI. Men jag ska...
Igår var man i IKEA, najs-bajs, köpte en massa onödiga prylar och några nödiga prylar. Och mat, de har sjukt bra o billig mat där. Men nu börjar man bli pankish igen. Ska inte köpa något mer den här månaden. Bara sprit. Det måste man ha på helger jo... Skriver senare nu måste jag ta upp mig från sängen och gå till skolan. peaäääace

Väldigt gammalt bild på mig, långt hår & blonda slingor. Nu är jag en ängel jämför med vad man håll på med då haha... (Sätter upp denna bild för att jag saknar mitt långa hår :,( )

Nu när euforin har lagt sig...

Orka överdriva, nu ska jag bara chilla och se vart detta kommer leda till. Inga stora förhoppningar, inget "varför-ringen-han-inte-för?"-ångest. Fuck no. Im sooooo done with that. nu ska jag äta yoghurt med flingor och läsa inför seminariet imorgon. Inte tänka på nåt annat (lr nån annan). Peeaaaace.

Oh nooo...

Gick på dejt idag. Hade inga förhoppningar, gick bara för att jag har inte inget bättre för mig... Men, nu är jag så där nervös, fullt av ångest, fjärilar i magen, all that crap... Jag känner igen symptomerna, jag har haft de så många gånger förut men det var längeee sen jag hade de. Shit,shit,shit, nej, nej, nej. Jag var så lycklig som singel och brydde inte mig om nåt. Damn it, varför måste han förstöra det för mig? haha, jag vet dramaqueen. Men allvar, när man har blivit sårad så många gånger som jag har blivit, så djupt att det har nästan tagit livet ur mig, så är man sinisk, negativ, ja nästa arg när det kommer till detta. Damn it, mitt hjärta sviker mig igen, jag ska vara cool och inte bry mig, men neeej, alltid ska mitt hjärta få för sig nåt annat.
Dumma hjärta.

Runaway to elsewhere...

Aså jag är såå trött... Kan man gå och lägga sig kl.20?
Helgeen, kul kul. I fredags FAST jag inte gick till festen hade vi ganska kul hemma hos en irriterande italienare. Sen gick vi hem, tillbringade nån timme med Pepe (aka Pepino, en väldigt god/konstig dryck från Danmark som har en spanska namn) och Ali (en riktig människa). Sen joinade Zoey o Nadia ett tag och sen drog alla. Somnade fem till nån film och med min kära Hosna som ville inte flytta på sig fast hon tog hela sängen. Aja hon hade nog däckat hahah...
Nästa dag drog vi till Köpenhamn. Det var konstig stämning då och dä, dels för att det var en konstig blandning av folk, dels för att några (inte jag!) var sjuk trötta... Men jag tror att det berodde mest på  att vi tog en vegetarian till KFC. Big misstake. Jag åt bara pomes, jag såg bara olyckliga kycklingar som stirrade sorgset på mig om jag åt nåt annat...
Anyway, vi gick till Hard Rock cafe, nice bar men inga snygga killar tyvärr. När vi kom tillbax till Malmö, jag vet inte ens vad klockan var, fräshade vi upp oss och drog till en fest här i samma byggnad. Kom hem vid nja, 4-5?
Idag städade jag hela huset (finally!) pallar inte ta bilder, ni får se sen...
Så det var min helg.



Lugnt fredag

Japp ni hörde rätt jag ska inte ut (och det är fredag kväll!!). Jag ska bara chilla hemma hos en kompis och bara dricka lite. Jag ska inte till min uni:s första fest som alla andra... Jag är trött och vi ska till Köpenhamn imorgon på besök, så måste spara på krafterma. Måste. Jag ska inte dit. Ska inte... hmmm...

Sent update

Blev ingen städning, hann inte och orkade inte... MEN jag har tvättat mina kläder, yeei. Har tvättstuga tills kl.03.00... sen ska jag däcka. Gottish natt!

Tenta friiiii

Yes box äntligen är IPE-tenta över (internationella politisk ekonomi). Nu ska man levaaa livet, komma in i det sociala livet igen lixom. Men först måste jag städa min lagenhet, under tenta tiderna så brukar jag sätta upp o ned lagenheten... ni kan se själva i bilderna nedan. Men idag ska jag fixa upp det och sen ska jag ta nya fina bilder. Hihihi. Efteråt blir det lite shopping i entré... att ha en kreditkort e farligt! Men det är rea och jag behöver verkligen ett par nya jeans. Har sagt detta i 3 månder nu men har inte köpt jeans jäveln än. Svårt det här med jeans, särskild om man har en gigantisk rumpa hahaha.


Kommer ta sin tid att fixa det här och jag ska träffa tjejerna om en timme...doh!

Golden globe, you haft to love Ricky Gervais!


"Its going to be a night of party and heavy drinking...Or as Charlie Sheen calls it: breakfast"


"You want to see Cher? No. Why not? Because it's not 1975!"

För andra gången i rad ledde R. Gervais golden globe galan och nu är snackis på gång pga hans hån mot olika stora stjärnor... Vilket jag tycker är helt löjligt. Come on, han är en komiker (och skådis också) men om man ska ledda en gala och kan inte skämta om vad som helst... vad är poängen liksom? Komiker måste kunna skämta om vad som helst, det är det som gör de extra roliga, de tar upp saker som vi andra (mindre begåvade inom komedi-ramen) inte kan eller vågar ta upp. Enligt aftonbladet säger hollywood eliten att han får inte leda en annan gala igen, vilket skulle vara jävligt synd för han är en av de bästa host som jag har sett. Han drev med bl.a. scientologerna (Cruise & Travolta) och det tycker folk är upprörande.
ANYWAY, eftersom jag inte kan länka youtube klipp längre (dont know why) här får ni länken till 2010 och 2011 golden globes klipp med Gervais.
2011:
http://www.youtube.com/watch?v=BvHXzP2SpLA
2010:
http://www.youtube.com/watch?v=bwH0HfbYHlM
Aftonbladets artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article8426275.ab
Bilder från Google

Vive a tu manera...

Hatar folk som ska in i ens liv och tro att man ska förändras för att de bara säger det.
Aså låt folk leva liksom, vi gör själva våra misstag och väljer vad som är bäst för oss själva... Man kan inte bara säga "du borde förändra det här o det här..". Ursäkta? Fuck u om du inte gillar mig, det finns många andra som gör det! (har jag för mig haha)
Så jag känner mig lite grynning idag. Och trött, tenta jäveln blir aldrig klar och jag har typ ätit hela min kylskåp (hemma i två dagar i rad, jag röker inte längre så vad ska man ta sig till??). Får väl bara hardcore träna när jag är klar med tentan...
Ett bra sak är att mina linser är redo för avhämtning, yeeei, my green eyes are back! Saknat att ha på mig linser, det så mkt lättare än att ha glasögon. Ok måste forsätta med tentan. Peace out.

Well, your Cinderella's got a pistol this big in her bag

Har förälskat mig i den här filmen...
http://www.youtube.com/watch?v=2oYZ7QRTfJc&feature=related
Kan som ni ser inte länka, vet inte varför. Det här är min favoritscen som är så enkelt och vackert, tyvärr finns inga subtitles, men om ni inte kan franska kan jag hjälpa er:

Fred: Why do I love you? 
Héléna: Because I'm an amazing woman. 
Fred: Why don't you love me? 
Héléna: Because I don't have the guts. 
Fred: Are you lazy? 
Héléna: Terribly. 
Fred: Who does the cooking at your house? 
Héléna: The cook. 
Fred: And the housework? 
Héléna: The housekeeper. 
Fred: And the lovemaking?
Tack Luc Besson för att du gör underbara filmer!!

det snurrar i min skalle...

Igår var planen att plugga o drycka lite vin.... men det omvandlades snabbt till en reunion av vänner som var fett kul, tills jag helt förstörde det.Stackars Nils fick ett glas vatten på sig rakt på facet hahahha. Jag känner mig ganska dumt nu för jag kommer inte ens ihåg anledning till varför jag var så arg på honom. Måste be om ursäkt. Im a crazy bitch, that's a fact.

Jagorkarintemerpluggettaraldrigslut...tröst lyssnar på min älskling och forsätter att läsa

Enda mannen jag kan tänka mig gifta med. Damien Rice <3

Tentabubbla

Imorgon ska jag få hemtenta och det sägs att det kommer va den svåraste tenta den här terminen. Så nu är det bara att pluggaaaa tills man däckar. Konstig nog har jag vara hittat anteckningar från bara 3 föreläsningar av 7. Jag har för mig att jag bara missade en förläsning (när jag var i Amsterdam)... Alzeheimers?

Saknar mongon...

deby <3

WORD



Sjuk och min hata-läkare-storys...

När är jag inte sjuk lixom?
Jag har den roliga varianten av bronkit nämligen den kroniska. Det innebär att, då och då när jag har riktig med tur, hostar jag tills jag tror att mina lungor ska komma upp. Det är en jättehärligt känsla som håller en väck på nätterna och gör att man kan bl.a. inte kan skratta för mycket eller prata för den delen. AWESOME. 
Så nu har det gått en vecka med den roliga hostan och det blir inte bättre utan sämre...vad innebär det? Jo, det innebär att min brykanyl har inte fungerat and i need stronger drugs. Så jag måste till läkaren. Men eftersom jag vill helst inte spendera ca. 200 kr för att höra en människa säga vad jag redan vet (du-borde-ha-slutat-röka-tidigare-vad-tänker-du-på-du-har-en-lugnsjukdom-blah-blah) har jag köpt lite receptfritt hostemedicin. Och det får fan funka för jag hatar läkare.
H-A-T-A-R.
Det är kanske för de säger alltid det uppenbara, typ "du är förskyld" när man sitter framför de och det rinner som en kran från näsan. Eller typ när de skulle undersöka varför jag fick så ofta näsblödningar så stoppade läkaren en aslång pinne i näsan som gjorde sjukont och sa "du har en känslig näsa".
NÄHÄ EINSTEIN! Och så var man tvungen att betala för snillen kom på det. Men annan sak som jag blir irriterad på, det beror inte på själva läkaren utom det kanske ödet lr nåt...Men varje gång jag ska till en läkare mår jag bättre från ingenstans. Typ har 39-40 grader feber i en vecka men dagen jag ska till läkaren så sjunker min feber till 37,5. True story, det händer ALLTID när jag är sjuk. Och det gör att hela undersökning blir fett pinsamt, typ "hej jag dog av host igår natt men nu är det mkt bättre", och läkaren stirrar på en och man tänker "vf kom jag ens hit om jag mådde bättre?". Och sen måste man betala. Det kanske det som svider mest, att betala för nåt som är egentligen en rättighet. Sjukvård. Och att vården privatiseras mer och mer hjälper det inte... Tack alliansen för ännu sämre vård!
Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Ska dricka te. Och ta min medicin. Hoppas att imorgon är det bättre, annars måste jag ta mig till akutmottagning. Woho.

Sense and Sensibility

Jag är finally klar med städning. Tog mig två dagar att städa upp min mess (jag började jo igår)! Jag har insett i dessa två dagar att jag är väldiiigt smutsig människa. Skärpning fr.o.m nu! Nu ska jag käcka knäckebröds mackor och kolla på "Förnuft och känsla" som går på ettan nu. Fast det är en klassiker har jag aldrig sett, jag misstänker att jag kommer att somna...

ska drömma om hugh grant i natt...

"I know I am an average man but looking around I don't see any giant"

Helluuu, det går så segt idag. SÅ SEGT. Jag måste städa klar den gammla lagenheten, min hyresvärd vill ha nycklarna imorgon. Samtidigt som jag känner mig så segt, jag gick ut och handlade mat, postade en grej till mamma and that's it. Det känns som jag har sprungit en marathon. Eller så beror det kanske på att jag har en bronkitis-episod på g som allt tar mer kraft...Eller det kanske bara för att jag är lat av naturen. Damn me.
Anyway, nu har jag flyttat, min nya lagenhet är lövely, enda klagomålet är att min granne har en diskmaskin eller tvättmaskin som varje gång den ska centrifugera skakar hela mitt köksväg (och då låter alla mina glas). Lite jordbevävning känsla haha..
GAH JAG VILL SOVA JAG E SJUUUK. dumma smutsiga lagenhet!

2011

Heeeej alla glada där ute. Det blev inga uppdateringar på ett tag för det var lite too much på gång i sthlm med alla underbara människor man träffade...MEN MEN här är man igen, i malmö, min lilla lagenhet och med min lilla blogg...
2011 ska bli ett så mkt bättre år än 2010! Dels för att det kommer att hända en massa grejer som t.ex åka till sydamerika i 6 månader (utbytestudier) och dels för att jag ska se till att det blir en awesomeee år! THE DOG DAYS ARE SOOOO OVER YEEEI!!

RSS 2.0