Veckans 2010 bästa låtar

LÅT NR. 8: Kanye West Coldest winter
Aså jag tror att jag har haft en crush med hans musik ganska länge. Han sviker mig aldrig Kanye, och den här låten är så rätt nu när det är sjukt kallt ute. Dock kan inte få en bättre plats en 8, inte för att låten är inte bra, men de andra låtar som jag har i listan är LITE bättre. Go kanye anyway! It's 4 am and I can't sleep...
källa: youtube

El clasico. Hot hot hot.

Yes, äntligen har det blivit dags för el clasico mellan real madrid- barcelona i den spanska liga. Real har blivit en mycket starkare lag med Mourinho, jag får den känsla iallafall. Ofcurse vi snackar om Mourinho, han är en av de grymmaste tränaren i Europa (om han inte fixar champions och vinner ligan skulle jag bli förvånad). Men samtidigt är Higuain skadad, det kom ut att han kommer inte spela ikväll. Istället kommer Benzema att hoppa in i hans ställe, det är hans chans att visa han kan fortförande spela (annars e det bye bye kontrakt, det är så det tyvärr fungerar i dagens fotboll). Sen har vi den gamla trogna Barca, med Villa, Messi, Xavi, Pedro, Bojan, Iniesta, Puyol. Det de här killar som kommer att ge Casillas (reals målvakt) ryssningar. Samtidigt har Real en sjuk stark lag, med Özil, Ronaldo, Kaka m.fl. Om man kollar på historia har Real vunnit fler "classicos" än Barca, men de senaste gångerna har Barca vunnit de flesta av de. Samtidigt, även om klubberna vill tona ned det, finns alltid det där politiska rivaliteten mellan den "huvudstads lagen" alltså Real och Barca som representerar "katalonier". Och det slutar inte där, tydligen så blev Reals spelare attackarade av några galna fans igår natt. De kastade stenar mot deras buss. Ni kan läsa mer om det i aftonbladet.
Så sammanfattningsvis kan man säga:
Det här blir månadens (kanske årets) match. Jag står neutralt, hejar inte på nån av lagen, men älskar fotboll så jag ska sitta framför datan med en massa snacks och bara njuta av världsklass fotboll. När man ser Messi, Ronaldo, Iniesta och Özil på en och samma gång kan man bara förvänta sig en sak: Magi. Må bästa laget vinna!
bild google
aftonbladets artikel: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/spanien/article8196985.ab

Theory is always for someone and for some purpose...zzz..

Jag försöker, ni ska veta att jag försöker med allt min hjärnkapacitet att hålla ögonen öppna och läsa. Men det går inte så bra... Jag läste tre sidor och gav upp. Jag känner mig såå trött, I need my beautysleep, har sovit bara 5 timmar (och förrigår bara 3). Jag vill inte koka en massa kaffe för att jag försöker bara nyttig, jag vet att kaffe förstör jo kroppen... och eftersom jag har bara druckit kaffe och ätit pasta den här månaden (och druckit en massa alkohol och rökt cigg) ni kan förstå hur sliten min kropp är. Så jag bestämde mig för att försöka vara mer hälsosam, så jag köpte färsk apelsin juice och kör på det på morgonen. Men apelsinjuice väcker inte mig, snyft. Så här sitter jag i värsta dilemma, jag är astrött och vill plugga. Men jag hade bestämt mig att sluta drycka så mkt kaffe (jag brukar drycka ca. 4-5 koppar per dag). WHAT TO DOOO??

"I closed my eyes and remember a place in the sun where we used to live"

Helloo, orkar inte skriva så mkt. Allt är bra, jag är trött som vanligt, festat för mkt, pluggat för lite det gamla vanliga. Men men, idag ska jag tag på plugget. SKA LÄSA EN HEEEL BOK. Måste bara köpa lite energidrinkar o kanske godis. Har tenta på fredag (igen i know!!). Sen kommer kursen som alla e varnar mig för nämligen IP (internationell politisk  ekonomi) .  Så. Ingen tid för blogg lr nåt annat just nu.
Men kan lägga upp en till video i de topp listan av 2010 bästa låtar! Yei. 2011, vi är snart där!!


LÅT NR. 9:
JJ "Things will never be the same again"

JJ är en svensk indieband (blandar ganska mkt dream pop med annat i för sig) som har sjuk härliga låtar, den här är en av de. Bli inte skrämda av omslaget, låten är sjuk gullig.



Elöö

Hej, tänkte skriva bara att jag kommer inte att blogga på ett tag, ska till Italien så det blir inga inlägg tills nästa vecka typ. Ha ett gött helg!!
festaaa like there's no tomorrow (like moi). Vi hörs på måndag!!!
Party people. Festa like there's no tomorrow (like me haha). Hörs på måndag!!

Bildkälla: Nadias blogg

Omfg 2010 är snart över...

Det är bara 8 veckor kvar tills den här året tar slut. Har verkligen inte gillat den här året särskild mkt men den har varit en bra musikalisk år. Det vill säga, jag upptäckte många nya band, jag gick på många konsert etc. Så jag tänkte dra en top 10 bäst låtar från 2010, en låt varje vecka tills det blir sista vecka i december, då kör vi TOP 3 bästa låtar på en och samma gång. Som en nedräkning till nyår, fast med musik.

NR 10:
Eminem ft. Lil Wayne "No love"
När Eminem släppte sin nya skiva i år och jag lyssnade på den (typ sent sommar var det väl?) blev jag kär i den här låten på direkten. Jag är fortförande kär i den, men jag tycker att Lil Wayne skulle fått mer tid på låten...Den bästa delen är jo när han rappar! Anyway minus poäng för videon, trots att den är så där gullig och emot mobbning/misshandel tycker jag att det inte alls har nåt med att göra med vad de säger i låten. Men låten är grym. Enjoy

I should know better...

Tjena tjena. En påminelse till mig själv:
1. Bjud inte in folk till ditt hem när du har städat huset två dagar i rad för att din mamma ska komma på besök
2. Bjud inte in folk som har diverse energidrinkar, de kommer att spilla det över hela ditt golv
3.Bjud inte folk med det sista pasta du har (det var 6 personer), vad ska du äta nästa dag??
4. Säg inte "jag pluggar mänskliga rättigheter, jag vet mina rättigheter" till en vakt som slänger ut dig.
5. Tappa inte busskortet
6. Kom ihåg att sparka ut folket som är hemma hos dig (och äter det sista av ditt mat) INNAN kl.07.30 på morgonen
7. Köp en ny mobil, eftersom du har tappat bort alla knappar.
8. Sluta fejkbråka med en av dina bästa vänner, folk vet inte om ni bråkar på riktig eller inte..
9. Bjud inte folk som du inte känner till en fest.
10. Lämna inte din vinflaska på bordet, den försvinner så där mystisk efter 5 minuter!
Ja, det sammanfattar min fredag. Bra att ha en påmminelselista!

Sport news

Gush, vad jag är en fotbolls älskare...Anyway, aså var det bara jag som märkte att Bojan stannade i Barcelona trots att alla hävdade att han skulle lämna klubben efter att Barca hade köpt Villa?
Jag var förvånad att han var kvar, men nu kommer sanningen fram... Han ska flytta från klubben längre fram.
Det tycker jag är sjukt synd, för att Bojan är ett utmärkt spelare, han är bara lite ung. Men Barca har tränat honom så som Messi, från unga ålder. Och Barca har inga planer på att släppa Messi (vilken fotbolls klubb skulle vara tokig nog för att våga göra det??). Men varför släppa Bojan? Bojan har en väldigt ljust framtid framför sig. Jag säger så här, en av de nästa stora spelarna ur den unga generationen kommer bl.a. att vara Bojan (och "Joya" Hernandez ofcurse). Barca borde inte låta Bojan gå. Dumma de. De släptte Caceres, Zlatan och nu kommer de att sälja bort Bojan. Wtf, säger bara.


Bojan och Messi.

Fredag och lite funderingar...

När jag typ slutade blogga på ett tag förra veckan var det för att jag var utbränt. Samhället kräver så mycket av oss, särskilt unga kvinnor. Vi måste studera hårt för att kunna få jobb senare, men också ha tid med vännerna och vara den"perfekta bästa vännen". Man måste gå ut och festa, för att om man är student är det nu man ska festa hårt. Samtidigt måste man hålla hemmet ganska rent och städat. Inte nog med det  man måste också se till att träffa sina släktingar, hålla kontakt med de som är inte i samma stad eller ens samma land...SAMTIDIGT SOM MAN MÅSTE (ofcurse) OM MAN VILL HA EN KILLE OCH INTE DÖ SINGEL SE NÅGORLUNDA OKEJ UT. Med någorlunda okej menar jag bara att man ska sätta på sig ett par jeans och en t-shirt och kamma sig. That's it. Och det tycker jag är tillräcklig jobbig, kan man liksom inte gå i pyjamas till en dejt? Det skulle vara i för sig en kul social experiment...Anyway, tillbaka till tema, jag tycker att vi, i allafall min generation, är under stor press från omvärlden. Självklart tror jag att äldre eller yngre personer är också stressade , men jag pratar nu från mina egna erfarenheter och vad jag har sett hända med några av mina vänner. Generation Google har många krav på sig, vi kan hitta svar på alla frågor, det är bara att sätta på datan och frågar vår Uncle google. Men har detta tillgång till information och faciliteter gjort att det finns mer krav på oss? Och då menar jag ur en akademisk perspektiv...Det tror jag.
Jag vet inte vart jag vill komma med det här. Kanske att vi måste erkänna att det finns ett problem för att kunna hitta ett lösning till det. Det här är inget nytt i för sig, det har skrivits flera artiklar att ungdomar är mer stressade nu än förut. Men lite stress är okej, så länge den inte blir too much som i mitt fall där man bara går rakt emot väggen. That's no good. Inte för mig, dig eller samhället som sätter press på oss. För om vi nu är framtiden, om det är vi som ska ta de olika arbetsplatser i samhället, hur kan vi klara jobbets stress om vi inte ens klarade våra år i högskolan/universitet? Vi kommer att vara helt utbrända, lite halv galna, hysteriska människor när vi väl kommer ut i arbetsmarknad...

My shoes are made for walking...

Här är kängorna jag köpte. Förutom snygga är de sjukbekväma att gå i! :)
Man ser inte så bra färgen men de ska va bruna... hade lite bråttom så tog bilderna väldig snabbt

"Everybody hears the music... but not everybody HEARS the music"

God morgon! Dagen började med en stor frukost och den sista säsonget av scrubs som jag hade inte sett att de ens hade (trodde att de hade slutat efter säsong 8). Anyway, TURK som är känd för att dansa old school då och då misslyckas dansa för första gången i serien...Ganska kul scen när han blir avis på en läkare är mkt bättre än han så han ska bevisa att han också har "moves" (spola fram till 2:38) FREAKING HILARIUOUS!!!

Spola fram till 2:38

Källa: Youtube.

Gammal favorit...

"This is are few of my favorits thing"... remember sound of music?




I lööööve my new shoes, but im not loving my bankaccount...

Har äntligen köpt vinter/höst skor, eftersom mina gamla vinter/höst skor har  passerat sitt bäst-före-datum. Så idag gick jag till Entré för att leta efter nya skor... Med ganska lite pengar i mitt konto hoppades jag på ett rea. Och jag hittade "sales" överallt, i alla skoaffärer. MEN JAG HITTADE INGA SKOR! Jag ville ha ett par snygga, helst bruna och bekväma kängor. Ni förstår, jag har vilja att ha ett par Dr.Martens sedan förra vinter när jag såg hela "Skins" utan stop. Skins är en jätteeebra serie från UK, men det bästa var rollfiguren Effy. Hon var så snygg och hennes stil. OMG. Jag älskade henne stil. Anyway hon hade nästan alltid Dr.Martens skor på sig och jag började googla (aså förra vinter) och insåg att det var inte så många affärer som sålde de. MEN det ändrades när hösten '10 mode kom. NU KAN MAN HITTA DR.MARTENS ÖVERALLT MEN GUESS WHAT, I DONT HAVE ENOUGH MONEY ON MY ACCOUNT! Så, efter många månaders tänkande fram och tillbaka (jag ville verkligen ha skorna), där jag bl.a. funderade ta ett lån bara för att ha råd att köpa kängorna (jaaa så gärna vill jag ha de), nöjde jag mig med det nästa bästa. Ett par dr-marten-wannabe-kängor. Alltså från skopunkten. De va inte heller direkt billiga men men... OCH NU ÄR JAG JÄTTEGLAD MED NYA KÄNGOR. De passar med allt, helt allvarligt. Klänning, kjol, jeans, shorts, fula kläder, party kläder, random kläder etc etc. SO KNOW I LOVE MY NEW SHOES. Mina nya gulliga kängor. Me love you mucho! Men nu är jag pank. Aja, inget är gratis i den här livet...
"Effy" med skorna jag vill ha:
Jag säger bara stiiiill. Love her clothes.
Källa till bilderna: skins hemsida i (http://www.e4.com/skins/)

Gillar skarpt N.E.R.D.S nya album :)

kalla: Youtube

back?

i dont know... har sovit inatt men känner mig helt slitet fortförande... sömlöshet som varar flera dag har sina konsekvenser, man ser så fuckad ut ovasett hur mkt smink man tar på sig... kan man gå ut så här när det är molnigt ute? jag kan leka famous dj, som inte sover men shoppar på dagarna... (got it?) nä men kan man lr kan man inte gå ut så här:
sommarbrillorna som övelevde hela sommaren. löve them. men tror inte att de passar så bra till höstmörkret...

We use to be the luminary ones...

Gillar Rebecca&Fiona asmkt... anyway den här helgen har varit tokig. Läskig, tokig och jaa... Men men, jag bestämde mig for att åka till Italien, behöver koppla av på nåt sätt så jag ska besöka en kompis som jag har där. Florence here I come (again)!!
Juste, halloween bilderna, här får ni en bild iallafall, de finns väldigt många bilder, så jag tänkte ladda upp när jag har mer tid:
The divil, the dark angel, the hippie and the ladykiller (lr nåt sånt)

RSS 2.0