News update

Varje lördag kan man läsa i DN om de mest udda nyheter från  omvärlden... Det är ganska kul att läsa en seg söndags eftermiddag, när man inte har mkt för sig...
ANYWAY
Jag tyckte att det var de har tre nyheter som utmärkte sig mest:

"Bolivias president knäar politisk motståndare i skrevet"

Bolivias president Evo Morales kan man inte mucka med! I en ”vänskaps fotbollsmatch” mellan MSM (oppositionen) och ett lag från Morales politiska rörelse fick Danielo Gustavo Cartagena, spelare i oppositionsalliansen, lära sig att Morales är inte att leka med. Presidenten surnade till och knäade Cartagena rakt i skrevet under pågande matchen. I fotboll, politik är allt tillåtet bode det sägas... Här kan ni se det med egna ögon:nhttp://www.youtube.com/watch?v=EZbTvWgdY3k


"Blonda lituaer vill blondera malvidisk ö"

Några lituaer vill bygga en semesteranläggning på en maldivisk ö med bara blond personal. Varför? För att de vill radera fördomen om att blonda personer är dumma... eh, jag misstänker att denna BRILJANTA ide kom från en blondin. Nä, skämt åt sida, e det inte det här lite fördomsfull? Jag menar bara blond personal, tänk om en brunett vill jobba där??


"Tama lejon "goes wild" på cirkus"

En flock arga lejon "goes wild" mot sina skötare i en cirkus nummer. Detta hände i Ukraina, där en amerikan var på besök i en cirkus och filmade hela händelsen. Nu har den spridits överallt i internet. Tala om skrämmande för barnen som var där! Tur nog har cirkusens personal överlevt, men vad som hände med de lejonen efteråt är okänt. Poor little sweet animal (sence the tone).


Flera konstiga nyheter kan ni läsa här http://www.dn.se/nyheter/varlden/har-ar-de-udda-nyheterna-fran-vecka-40-1.1185107 bl.a. om en flygvärdinna som dansar till lady gaga när hon ska förklara de typiska säkerhets återgärder.

källa: DN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0